Статті | від офіційного імпортера Автомеханіка | Сторінка 2
Статтіфото

Як обрати стенд для регулювання фар на СТО

Прилад для регулювання фар або реглоскоп є обов'язковим обладнанням на СТО. З його допомогою можна перевірити та налаштувати фари будь-якого типу — ксенон, біксенон, галоген, світлодіоди, ближнє та дальнє світло. Він дозволить швидко отримати точну картину світлорозподілу і відрегулювати кут світлового променя. Реглоскопи використовують як при проходженні планових техоглядів, так і на автосервісах, які займаються ремонтом або встановленням нових освітлювальних приладів на авто.

Статтіфото

Стенд розвал-сходження: вибір обладнання для автосервісу

Послуги по регулюванню розвал-сходження колісних пар автомобілів - це одні з найбільш частих замовлень на сучасних СТО та шиномонтажах. Для цього, безсумнівно, потрібні спеціальні навички майстрів і досвід в роботі, але без спеціальної техніки в цій справі не обійтися. Саме про таке обладнання ви дізнаєтеся трохи більше вже зараз.

Статтіфото

Гідравлічний прес: як правильно вибрати прес для автосервісу

Будь-який автосервіс повинен мати в своєму розпорядженні певний набір технічних пристроїв та обладнання, які використовуються для проведення ремонту автомобілів клієнтів. Серед таких пристроїв гідравлічний прес, про особливості і правильний вибір якого ви дізнаєтеся трохи більше вже зараз.