Зарядні станції для електромобілів | Ціни на autom.com.ua

Меню

Всі товари

Зарядні станції для електромобілів

Зарядні станції для електромобілів


Кількість електромобілів у нашій країні неухильно зростає. Причина – посилення вимог щодо екологічності бензинових та дизельних авто, а також коливання цін на традиційні види палива. Однак, одразу після покупки «електрички» власники стикаються з проблемою її зарядки, розв’язати яку допоможуть якісні
зарядні станції для автомобілів. В асортименті магазину «Автомеханіка» представлено надійне та ефективне обладнання для використання у побуті, а також комерційні зарядні станції.

Класифікація зарядних станцій для електромобілів


Обладнання цього типу класифікується за кількома параметрами. Основні – тип підключення та режим роботи. В асортименті виробників є пристрої з підключенням через кабелі та розетки декількох типів. За режимами роботи
зарядні станції для електромобілів поділяються на 4 типи.

  • Mode 1 – компактні станції із невеликою потужністю. Час заряду батареї становить щонайменше 12 годин. Основна перевага таких пристроїв полягає у низькій вартості, проте це не робить їх популярними.
  • Mode 2 – найбільш розповсюджений тип станцій, що має оптимальне співвідношення продуктивності та ціни. Для повного заряду батареї електрокара пристрою потрібно до 8 годин.
  • Mode 3 – ці моделі, як і попередні, призначені для підключення до мережі змінного струму. Однак через високу потужність застосовувати їх рекомендується у трифазній мережі 380 В. Час заряду акумулятора – до 4 годин.
  • Mode 4 – дуже потужне обладнання для громадського користування. Зарядні станції цього типу підключаються до мережі постійного струму з використанням окремого випрямляча та виділеної лінії. Заряджання до 80% здійснюється за 30 хвилин.

Магазин «Автомеханіка» пропонує своїм клієнтам зарядні станції європейського виробництва. Зараз в нашому асортименті представлена продукція брендів ABL і Alpitronic, які чудово зарекомендували себе на ринку.

Встановлення та підключення стаціонарних станцій ви можете доручити фахівцям «Автомеханіка». Для отримання детальної інформації про товар звертайтесь до менеджерів компанії.