Новинки 2015 - Шиномонтажне обладнання RP-Austria | autom.com.ua

Новинки 2015 - Шиномонтажне обладнання RP-Austria

Це шиномонтажне обладнання RP-Werkstatt Technik Austria відразу привертає дуже цікавими цінами і оригінальним яскравим дизайном. Однак і конструктивне виконання шиномонтажних верстатів і балансувальних стендів - на дуже високому рівні. Це дійсно сучасне обладнання для сучасних шин - дуже хороші технічні параметри для роботи з великими шинами, значно посилені конструктивні елементи, обладнання зроблено надійно та зручно.

Хороша якість виготовлення підтверджується сертифікатами CE EN 1493 TUV Австрії.
Дуже цікава пропозиція для нашого ринку.

Шиномонтажі RP-Austria для сучасних коліс

У шиномонтажних верстатах відразу впадає в очі дуже пристойні технічні параметри - вони спокійно працюють з колесами з Ø диска 24 "і 30" і ширина значна - 13 "-15".
Причому хороші параметри мають навіть верстати початкового рівня.

Устаткування явно розраховано на роботу з сучасними "складними" низькопрофільними і великими шинами. Це показує і посилена конструкція шиномонтажних стійок з розширеним профілем, потужний привід обертання і високе зусилля віджиму борта 3200 Нм.

У стандарті всі верстати обладнані спеціальним захистом всіх робочих інструментів від пошкодження легкосплавних дисків - пластикові вкладиші і на лопаті віджиму борту, на затискних кулачках столу і на шиномонтажной голівці: у Європі люблять такі диски.

Кілька важливих моментів по надійності:

  • Потужний приводний редуктор обертання столу оригінальної конструкції з високим крутним моментом 1 200 Нм. Використовується довговічний електродвигун з мідними обмотками
  • Добре розроблений і надійно виконаний педальний вузол управління верстата зі зручним доступом для його сервісу спереду, без розбирання верстата.
  • Будь шиномонтажний станок дуже легко піддається апгрейду - навіть найпростіший напівавтомат може бути укомплектований додатковим пристроєм "третя рука" для роботи з низькопрофільними шинами.

Нижче наводимо найбільш популярні моделі шиномонтажних верстатів RP-Austria:

ласичні моделі - напівавтомат і двошвидкісний автоматичний шиномонтаж.

Моделі з пристосуваннями для шиномонтажу низькопрофільних і супер широких шин.

Балансувальні верстати RP-Austria мають привабливий зовнішній вигляд, хорошу і надійну конструкцію і пристойні технічні параметри.

Балансування мають досить значний вага - 140 кг для роботи з великими колесами вагою до 75 кг.
Застосування захисного кожуха легкої конструкції дозволяє встановлювати колеса великого діаметру до 1000 мм шириною до 510 мм.

Стенди мають логічну і інтуїтивну панель управління з РК-дисплеєм (або TFT-монітором в ТОП-версії).
Низька швидкість обертання колеса 150 об / хв (як і належить сучасним стендам).

Педаль гальма для фіксації колеса в точці кріплення вантажу в найпростішій балансуванню, а в більш дорогих моделях застосовується електронний гальмо з автоматичною зупинкою в фиксируемой точці.
Широкий і зручний робочий стіл для розміщення вантажу та інструментів.

Нижче наводимо найбільш цікаві моделі балансувальних стендів:

Автоматичне балансування з відмінними параметрами і ціною.

ТОП-модель в програмі RP-Austria: балансування 3D з автоматичним введенням 3 параметрів колеса.

 

Підпишіться на розсилку новин та пропозицій від Автомеханіки і завжди будьте в курсі новинок